Hirdetés

(cikkajánló) interjú, alaplapok, stb.

Az AMD egy kiábrándító második negyedév után jelenleg arra kénytelen koncentrálni, hogy következő generációs processzorcsaládjának megjelenéséig lehetőleg minimális veszteséggel vészelje át a jelenlegi félévet. A cég európai PR-osztályának képviselőjével, Jan Gütterrel a vállalat és termékeinek jelenéről és jövőjéről beszélgettünk.

A cikk elolvasása!



Kinek ajánlható a KX7-333? Alapvetően bárkinek, aki Socket A foglalatba illeszkedő Athlon vagy Duron processzor vásárlását tervezi, vagy ezek valamelyikének már tulajdonosa, és "csak" továbbfejlesztésen gondolkodik. Az Abit új alaplapja ideális kombinációját adja a megbízhatóságnak, a túlhajthatóságnak és az alacsony árnak. Egyik területen sem igazán kiemelkedő, sőt, képességeit tekintve sok szempontból jó okkal nevezhetnénk átlagosnak: az összkép azonban tökéletes.

A cikk elolvasása!



A tajvani Albatron Technology alig néhány hónapja dobta piacra első alaplapjait és videokártyáit. E tesztünkben a cég egyik első termékét, az AMD Athlon és Duron processzorokhoz szánt Albatron KX400+ alaplapot vesszük szemügyre, és egyben madárjóslás útján igyekszünk megfejteni, hogy a cég számára mit hozhat a jövő.

A cikk elolvasása!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés