Hirdetés

Strapa-Chromebook az osztályterembe

Az oregoni CTL nem annyira ismert hazánkban, viszont számos oktatási intézményeket célzó termékük van. Ilyen az új Chromebook J41 is, ami természetesen Chrome OS operációs rendszerrel érkezik.


[+]

Az újdonság egy 11,6 colos tükröződésmentes kijelzővel felszerelt notebook, amelybe akár IPS-paneles érintőkijelző is kérhető. Billentyűzete cseppálló, továbbá az eszköz puha tapintású, gumírozott csúszásgátló textúrát kapott. A tömege a kategóriában megszokott 1,1 kilogramm.

Ami a felszereltségét illeti, processzorból Intel Celeron N3350 vagy N3450 igényelhető, az adatokat 16 vagy 32 GB SSD tárolhatja, míg a rendszermemória alapértelmezetten 4 GB, de igény esetén 8 GB-ra növelhető.


[+]

Apró méreteihez képest egész korrekt a portok listája: két USB Type-C, két USB 3.0, egy microSD foglalat, és egy 3,5 mm-es kombó jack aljzattal számolhatunk. A külvilággal való kommunikáció Wi-Fin keresztül oldható meg, de a Bluetooth 4.0-s eszközök sincsenek kizárva, illetve az alapfelszereltség része egy HD webkamera is.

A CTL az oktatási intézmények felé szállítási garanciát biztosít, amennyibe erre igény van. Emellett jár a Chrome Education License egy példánya, továbbá a szervizelések esetén a White Glove Service biztosítja, hogy kiemelt bánásmódban részesüljön a megrendelő, illetve a cég szoftverpartnerei különböző hasznos alkalmazásokkal látják el az ügyfeleket.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CTL

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés