Hirdetés

Két év után TKL formátumban is piacra kerül a Cherry Stream

A mechanikus kapcsolóiról ismert gyártó egy újabb olló mechanikás billentyűzetet dob piacra.

Két év telt el azóta, hogy a Cherry piacra dobta Stream névre keresztelt, a gyártó saját, olló mechanikás, halk működésű SX megoldására épülő billentyűzetét, amelynek létezését sokan – beleértve minket is – talán már el is felejtették, a Cherry viszont úgy tűnik, hogy nem, ugyanis hamarosan piacra kerül az eszköz TKL változata.

A numerikus pad nélküli verzió nem csak belülről, de valamilyen szinten kívülről is megegyezik az eredeti változattal, hiszen a jobb oldali számbillentyűk hiányát leszámítva sok különbséget nem tudunk felfedezni. A 377 x 163 mm alapterületű, 680 grammos periférián ugyanúgy megtaláljuk a dedikált multimédiás vezérlőgombokat, mint a nagyobb testvéren, továbbá az 1,8 m hosszú USB kábel, az eszköz merevségét javító beépített fémlemez, illetve a 18 milliméteres magasságot 28,3 milliméterre feltornászó, kihajtható lábak is átkerültek az eredeti modellből.

A fekete és fehér színekben elérhető Cherry Stream TKL árát a gyártó nem árulta el, azt viszont igen, hogy magyar kiosztású verzió nem készül belőle.

Azóta történt

  • Csak nem Cherry az a keze alatt, doktor?

    A német cég szennyeződésekre fokozottan érzékeny környezetbe szánt perifériákkal gyarapította kínálatát, amiket többféle változatban értékesítenek.

Előzmények

Hirdetés