Hirdetés

Halk Cherry MX mechanikus kapcsolókat kap a Corsair Strafe RGB billentyűzet

Elsőként a Corsair használhatja a német gyártó, a Cherry mechanikus kapcsolóinak legújabb változatát, az MX Silentet. A jelenlegi MX kapcsolókhoz viszonyítva mintegy 30 százalékkal halkabb működést ígér a vállalat, amit a leírás szerint nem egyszerű gumi O-gyűrűkkel, utólagos tákolással oldottak meg, hanem egy teljesen új, szabadalmaztatott megoldásra építettek, aminek köszönhetően a gomb leütésekor keletkező, a "végállásban hallható lekoppanás" és a "rugóval alaphelyzetbe visszatérítés" hangját egyaránt sikerrel csillapították.


[+]

Az újdonság tudását pont az a Strafe RGB klaviatúra kamatoztathatja, amiről tegnapi tesztünk is szólt, így tudásába és felépítésébe nem merülnénk el részletesen a hír keretein belül. Ugyanakkor megjegyeznénk, hogy a Silent kapcsolókkal ellátott gombok esetében sem kell lemondani az RGB háttérvilágításról, így a felhasználó szinte bármilyen neki tetsző színkombinációt és fényjátékot beállíthat magának.


[+]

Akinek megtetszett a Strafe billentyűzet tudása, de a halk működésű kivitel helyett inkább a klasszikus kattogós Cherry MX-re vágynak, azok számára jó hír, hogy Cherry MX Blue kapcsolókkal ellátott kivitel is elérhető lesz. A Silent gombokkal szerelt Strafe úgy tűnik nem lesz drágább a normál, RGB-s változatoknál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés