Hirdetés

Chenbro - csak semmi feltűnés!

A Chenbro nem túl ismert vállalat Magyarországon, ám a helyzet hamarosan változhat, ha a cég olyan termékeket fog a piacra dobni, mint a legújabb miditornya. A Chenbro MidiTower PC61166 típusú ház a hangzatos "Gaming Bomb" fantázianevet viseli. Az eszköz csavarmentesen szerelhető, a hátlapon egy 120 mm-es ventilátort találunk. E fölött helyezkedik el a 300 vagy 350 Wattos FSP Fortron tápegység, szintén egy 120 mm-es légcsavarral. A ház elejébe szintén szerelhetünk egy 80 vagy egy 92 mm ventilátort.


Forrás: www.computerbase.de

A 465x198x425 mm méretű házban négy 5,25-colos meghajtó, valamint egy külső és négy belső 3,5-colos meghajtó számára van hely. Utóbbiak közül kettő egy kivehető rekeszben kapott helyet. A lehajtható előlapi kivezetés mögött egy USB 2.0- és egy Firewire-portot, valamint egy Line-In és egy Line-Out csatlakozót találunk. A ház választható ablakos oldallappal is, az előlap pedig lehet kék, narancssárga, zöld és ezüst színű. A Chenbro MidiTower PC61166 "Gaming Bomb" ára 69 euró.


Forrás: www.computerbase.de

A Hardware-Mag német internetes oldal információi szerint a házat rendkívül csendes működésre tervezték. Talán az sem lehet a véletlen műve, hogy sikeresen teljesítette egy 3,06 GHz-es Pentium 4-es processzorral ellátott konfiguráció úgynevezett "hőtesztjét". Mindenesetre a termék felkerült az Intel számítógépházakat ajánló referencialistájára.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés