Hirdetés

CES 2023: az MI már a Razer új soundbarját is megkörnyékezte

A Leviathan széria friss képviselője az Audioscenic adaptív nyalábformálásával próbálja kihozni magából a maximumot.

A Razer egyebek mellett egy beamforming technológiát használó soundbarral is életjelet adott magáról a CES alkalmával, aminek az volna a szexepilje, hogy mesterséges intelligencia algoritmusok és egy beépített infravörös kamera segítségével igyekszik javítani a hangzáson, mégpedig úgy, hogy követi a fejmozgásunkat, majd ahhoz igazítja a beállításait.


[+]

A Leviathan V2 Pro névre keresztelt, THX Spatial Audio pozicionálást latba vető megoldás öt darab teljes spektrumú, 2 hüvelykes hangszóróval, illetve egy 5,25 hüvelykes, lefelé sugárzó mélynyomó ládával érkezik, és a 40-től 20 000 Hz-ig terjedő frekvenciaválasz-tartományban mozog otthonosan, 98 dB-es maximális hangnyomás kíséretében.


[+]

A célgéphez Bluetooth interfésszel vagy USB-vel köthető, 3,5 mm-es fejhallgató kimenettel és equalizerrel ellátott újdonság kétféle üzemmódot tud; míg sztereó forrás esetén virtuális headset módban érdemes hajtanunk a drágát, addig a többcsatornás anyagok virtuális hangszóró módban fognak jobban szólni.


[+]

Míg a subwoofer 260 mm hosszú, 260 mm mély és 295 mm magas, és 5,08 kilogrammot nyom a mérlegen, addig a 27 hüvelykes vagy nagyobb monitorok alatt kényelmesen elférő, 2,27 kilogrammos soundbar 600 x 90,1 x 113,7 mm-es fizikai méretekkel rendelkezik. A receptből persze a címezhető Chroma világítás sem maradhatott ki, ami ezúttal 30 zónán átívelve parázslik fel a sötétben. A szoftveres hátteret természetesen a kígyós cég centralizált platformja, azaz a Synapse biztosítja.

Az Európában február folyamán debütáló szerkezet 490 eurós áron kerül majd kereskedelmi forgalomba, azonban az Egyesült Államok területén 400 dollár ellenében már most is kosárba rakható a gyártó webshopjában.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés