Hirdetés

CES 2022: bővült a Reflexet támogató termékek sora

Hét új játék támogatja az NVIDIA késleltetéscsökkentő funkcióját, de hat új monitorról és egérről is érdemes említést tenni a funkció kapcsán.

Az NVIDIA még 2020-ban hozta el a felhasználók számára a Reflex funkciót. A késleltetés csökkentésére szolgáló funkció nagy hátránya, hogy a játékokat külön fel kell készíteni rá a Reflex SDK beépítésével, ezzel pedig egyelőre nem sok fejlesztő foglalkozott – bár az NVIDIA legújabb sajtóközleménye szerint a 10 legnépszerűbb kompetitív lövöldéből 8 már támogatja a Reflexet.


[+]

A lista most további 7 alkotással bővül, ugyanis bekerült, vagy be fog kerülni az iRacing, a Rainbow Six Extraction, a God Of War, a Midnight Ghost Hunt, a Grit, a Ready or Not, illetve az új, ingyenes battle royale játék, a Super People is.


[+]

Bővült a Reflex Latency Analyzer szolgáltatást támogató eszközök sora is, hiszen a közelmúltban 6-6 olyan monitor és egér került bemutatásra, amelyeknél elérhető a késleltetés mérése, ráadásul mindezt mostantól egyszerűbben, külön konfigurálás nélkül, az Alt és R billentyűk lenyomásával érhetjük el. A támogatott kijelzők közé a 4K-s Acer Predator X32 és az ASUS ROG Swift PG32UQXE, valamint az 1440p-s AOC Agon Pro AG274QGM, az MSI MEG 271Q, a Viewsonic Elite XG272G-2K és az ASUS ROG Swift PG27AQN került be, míg a kompatibilis egerek listája az AOC GM510, az Alienware AW720M, a Corsair M65 RGB Elite és Nightsword RGB, a Logitech G303 Shroud Edition és az EVGA X12 modellekkel gyarapodott.


[+]

Az NVIDIA Control Panel funkcionalitása szintén bővült, ugyanis elérhetővé vált a színek élénkítésére szolgáló Esports Vibrance funkció, illetve a Dual-Format 25” lehetőség is, amelyet aktiválva bizonyos játékok esetén a 27 hüvelykes, 1440p-s monitorunkon is élvezhetjük a 25”-es, Full HD felbontású megjelenítő által nyújtott előnyöket (szűkebb látótér, kisebb terület, amire figyelnünk kell harc közben), amelyek főleg FPS játékok űzése során jöhetnek jól.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés