Hirdetés

CES 2020: Számos újdonsággal készült a Lian Li

A kínai gyártó standján ráncfelvarrott és teljesen új házakat is találhatunk majd, a részletek azonban egyelőre még nem ismertek.

A Lian Li kiadott egy sajtóközleményt, melyben ismertették, hogy milyen újdonságok lesznek megtekinthetők a CES kiállításra épített standjukon. Ugyan a nevek és néhány kép már publikus, a részletesebb specifikációkra még várnunk kell a személyes találkozóig.

O11D Mini
O11D Mini [+]

Az újdonságok nagy része csak már meglévő modellek némileg átalakított verziói, ilyen például az O11D Mini, mely a már több változatot is megélt O11 Dynamic ház kistestvére. Kicsit vicces egy akár ATX alaplapokat is fogadó gépházat mininek hívni, de mivel az eredeti O11D E-ATX lapokat is képes elnyelni, így végülis a gyártó nem túlzott a jelzővel. A beszerelhető komponensek méreteire vonatkozó információk egyelőre ismeretlenek, annyit azonban már most is tudunk, hogy Mini-ITX alaplap használatával akár három darab 280 mm hosszú radiátort is belepaszírozhatunk az eszközbe.

Lancool II Mesh
Lancool II Mesh [+]

A Lancool II Mesh tervezésekor szintén nem kellett sokat túlórázni, ugyanis mindössze annyi történt, hogy fogták a tavaly ősszel bemutatott Lancool II-t, és a részben rácsos előlapot egy teljes felületén lyuggatott verzióra cserélték, továbbá a táp belső takarólemezét és ATX tápegységnyi magasságban a ház oldalát is szellősebbé tették néhány jól irányzott fúrómozdulattal.

Lancool 315
Lancool 315 [+]

A fenti két modellel ellentétben a Lancool 315 már egy teljesen új termék, melyről sajnos úgyszint nem tudunk túl sokat, a moduláris kialakítás azonban már most borítékolható. Ez nem csak a levehető elő- és oldallapokra utal, hanem a kivehető alaplaptálcára is, ami főleg azok számára lehet hasznos, akik gyakran szerelik számítógépüket annak házán kívül is – ezt a Lian Li újdonságával biztonságosan megtehetik, nem kell a drága hardvereket a szőnyegen szétszórt tejfölöspoharakra pakolni. Igény esetén választhatjuk a ház olyan kivitelét, aminek az előlapja rácsos kialakítású, de piacra kerül majd egy oldalt és elöl is üveglappal ellátott variáns is.

Strimer Plus
Strimer Plus

Karaktert érdemelhet még a sajtóközleményben említett Strimer Plus-t is, mely 2018-ban bemutatott elődjéhez hasonlóan egy RGB LED-ekkel gazdagon megszórt 24 tűs tápkábel, ami ráadásul annál a gyártó állítása szerint jóval fejlettebb csatlakozási és rögzítési lehetőségekkel bír. Hogy ez pontosan mit jelent, arról sejtésünk sincs, hiszen valószínűleg már említenünk se kell, hogy erről az innovatív termékről sem kaptunk további részleteket - remélhetőleg a gyártó Caesar’s Palace hotelben tanyázó munkatársai hamarosan pontosabb adatokat is rendelkezésünkre bocsátanak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés