Hirdetés

CES 2020: a nagyok házaiból merít ötletet a MetallicGear

A Phanteks divíziót ezúttal a kreatív profiknak szánt almás gépek, no meg az InWin idén nyáron megjelent, fénymátrixos modellje inspirálta.

Ha valakinek tetszene az új Apple Mac Pro házának kissé konyhai eszközre emlékeztető dizájnja, ám megmaradna a polcokról választható alkatrészekből való építkezésnél, illetve a windowsos környezetnél, azoknak számára a Phanteks égisze alatt tevékenykedő MetallicGearnek a legfrissebb kínálata éppen kapóra jöhet; bemutatkozik a több mint egy évvel ezelőtt útjára indított Neo termékcsalád egyik új tagja, a Neo Pro miditorony.


[+]

A Mini-ITX, microATX, ATX, valamint E-ATX formátumú alaplapokat egyaránt fogadni képes, két darab, kiszerelhető merevlemez kerettel érkező kalyiba elejében két, 120/140 mm-es ventilátor vagy egy 280 mm-es radiátor foglalhat helyet, míg hátulra gyárilag megkapunk egy 120 mm-es légkavarót, miközben az oldallap a manapság divatos, edzett üveg vonalat erősíti tovább. A frontrész sajnos nem fém, hanem ABS műanyag, de a leendő ár is ehhez mért; a márciusban piacra kerülő megoldás 60 dolláros árcédulát fog kapni, bár mi talán jobban díjaztuk volna, ha pár extra dodóért cserébe inkább alumíniumot tapodhatunk a rideg plasztik helyett.


(forrás: www.hd-tecnologia.com) [+]

A gyártó úgy látszik, hogy ihletet merített az InWin munkásságából is, legalábbis az InWin 309-re maximálisan hajazó, 119 LED-ből alkotott, fénymátrixos előlapján számos világítási beállítással rendelkező, 90 dolláros Neo Matrix erre enged következtetni. A fényjátékhoz nem tartozik szoftveres háttér (ergo semmilyen "okos" effekt sem), csak a két USB 3.0 porttal, továbbá dupla audio jackkel ellátott I/O panelen található gombokkal tudjuk vezérelni a pilácsokat. A kuckó felépítésre nagyon hasonlít a Neo Prohoz, ám mivel elölre is kapunk üveget, a légáramlás kevésbé ideális, de legalább kétoldalt hagytak némi rést, hogy azok a forgó lapátok mégse legyenek teljesen lefojtva.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés