Hirdetés

CES 2019: légy az utcán is gamer!

Megvettél minden RGB kiegészítőt, de a buszon mégsem tudják, hogy gamer vagy? Az ASUS tudja a megoldást!

Keseregtünk már azon eleget, hogy 2018-ban mennyire eluralkodott a gamer- és RGB-mánia, de ettől még tény, hogy a vásárlók nagy része igenis keresi a színes fényeket. És mit tehet az, aki szeretné, hogy erről ne csak a négy fal között, hanem például a buszon, a városban, esetleg az iskolában, munkahelyen is mindenki tudjon? Hát az megvásárolhatja az ASUS Ranger hátizsákját!


[+]

Az alapvetően gamer notebookok (maximális méret 17,3 hüvelyk) hordozására kitalált, 20 literes és vastagon párnázott, masszív és érzésre igen jó minőségű táska egészen addig nem feltűnőbb az átlagnál, míg nem aktiváljuk a ROG logót és az alatta található csíkot kivilágító egységet. Mondanunk sem kell, hogy a beépített elektronika AURA Sync-kompatibilis, tehát a vizuális összhang a táskából félig kilógó noteszgép, illetve az asztalra tett kiegészítők között is végig fenntartható, de ha menet közben szeretnénk a világításon állítani, ezt is megtehetjük a vállpántba épített vezérlővel.

Az áramellátásról egy sztenderd USB-s powerbank gondoskodik, ami az integrált Type-A konnektornak köszönhetően külső egységek töltésére is bevethető, az extrák között pedig a külső fényviszonyokat érzékelő szenzor is megtalálható.

Ha valaki esetleg mereven elutasítaná az RGB fényeket, akkor sincs gond, mert lesz csupasz változat is, ROG Ranger Core néven. Sajnos a megjelenésről és az árakról egyelőre nincs hivatalos információ egyik modell esetében sem.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés