Hirdetés

CES 2014: szörnyzenekarral adott koncertet az AMD

Az AMD ideiglenesen felállított épülete mellett egy körsátor is helyet kapott, mely előtt meglehetősen nagy és kitartó sor kígyózott, melybe bő 10 perc várakozás után nekünk is sikerült bejutnunk.


[+]

A Surround House névre keresztelt sátorban a Monsters in the Orchestra című előadást játszották, melyhez a technikai hátteret egy A10-7850K APU, és egy FirePro W9000 biztosította.


[+]

A grafikus kártyára összesen hat darab kivetítő volt rákötve, aminek mindegyikéhez külön nyolccsatornás hangfolyam társult, melyet a rendszer összeállítói ki is használtak, ugyanis minden csatornára került egy hangfal vagy hangszóró, míg a hangzással kapcsolatos számításokat a TrueAudio rendszere végezte.


[+]

A megjelenítők a sátor felső részére vetítettek, melyekből egy összefüggő kép állt össze. A zenészek feladatát különféle mókás szörnyek látták el, akiket egy hús-vér karmester vezényelt, kinek mozdulatait egy EyeSight rendszerű kamera követte illetve vitte át a virtuális térbe.


[+]

A koncert nem ment simán, ugyanis a szörnyek olykor meglehetősen engedetlenek voltak, mászkáltak, sőt akadt olyan is aki elfelejtette kikapcsolni a telefonját. Végül szerencsére sikerült összeterelni a bandát, így egy szórakoztató audiovizuális élménnyel a zsebünkben távozhattunk a helyszínről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés