Hirdetés

CeBIT - OFF :)

Az idei CeBIT-en mintegy 8100 kiállító volt jelen, és nagyon valószínű, hogy az összes bejelentést és premiert senki se győzné, leírni-elolvasni, így hát meg se próbáljuk.. :)

Mindenesetre a kint készült több száz képből előbb-utóbb, de inkább előbb, szeretnénk majd egy nagyobb montázst készíteni, mert biztos többen voltak, akiknek itthon kellett maradni, pedig ugye legszívesebben.. Néhány újdonságról persze nem felejtkeztünk el szólni, azonban ez nyilván csak a jéghegy csúcsa lehetett.

A CeBIT mindenesetre véget ért, idén utoljára - hét napi üzem után. Jövőre tehát lesz egy nap ráadás, hogy a várhatóan még több látogató és kiállító egy picurkát kényelmesebben intézhesse majd, a standról-standra gyaloglást, a termékbemutatókat, egyebeket.

A Deutsche Messe AG szerint az új évezred első CeBIT-jére mintegy 830.000 látogató jött el, ami egyrészt az eddigi legmagasabb látogatottságot jelenti, másrészt a CeBIT-et immáron megkérdőjelezhetetlenül a világ legnagyobb vásárává avatja.

És a leadott belépők, valamint a kiküldött meghívók villámgyors összesítése után kapott látogatottsági adatok mellett, már az is számszerűsíthető, hogy kik is voltak kíváncsiak a parádéra.. Mert szintén örvendetes, hogy idén már minden 10. látogató nő volt, illetve minden 500. látogató 64 év feletti.. Hogy kiknek, melyik korosztálynak (úgy kb.) a szívügye a számítástechnika, tehát egyértelműen látszik, nagy meglepetéssel nem szolgál a kimutatás.

Azóta történt

Hirdetés