Hirdetés

CeBIT: NEC-Mitsubishi TFT-özön

A legnagyobb monitor a 40 colos NEC LCD4000 prezentációs kijelző lesz. Ott lesz a teljesen új LCD-termékcsalád is, 15-től 21 colig terjedő képátmérővel és megtalálható majd a belépőszintű modell éppúgy, mint a professzionális felhasználóknak szánt termék.

Az NEC-Mitsubishi úgy gondolja, van még létjogosultságuk a CRT-monitoroknak is, a 17-22 colos termékeit CAD/CAM, DTP, multimédiás vagy játék célokra egyaránt ajánlja.

Ezeket a CRT-ket új laposképcsövekkel mutatják be: a belépőszintű termékeket ClearFlat(tm), míg a közepes képátlójúakat SuperBright Diamondtron (tm) típusú képcsővel szerelik. Egyes 19- és 22 colos modelleket egy új elektronágyúval kínálnak, amely még nagyobb teljesítményű és még energiatakarékosabb, mint az eddigi hasonló technológiák. Az új monitorok mellett olyan hangzatos nevű újdonságok is bemutatásra kerülnek, mint például a CableComp, a NaViSet(tm), az Ambix+(tm), vagy az OmniColor.

A cég két zászlóshajója kétségkívül a 30-colos NEC LCD3000 és a 40 colos NEC LCD4000 típusú TFT-kijelző lesz. A CeBIT-en mutatják be a három évig rendkívül sikeres NEC MultiSync LCD2110 típusú, 21'3 colos LCD-monitor utódját is, amelyik elődjének csupán a képátlóját és a fantázianevét tartotta meg, minden más megváltozott. Fontos megemlíteni, hogy az NEC-Mitsubishi nagy hangsúlyt helyez a minőségre és a termékei kialakítására, valamint felszereltségére, így például az összes LCD MultiSync-sorozatba tartozó monitort ellátták DVI-D és hagyományos VGA csatlakozóval. Az sRGB és NaViSet(tm) szoftverek segítenek a pontos kalibrációban, egyszerű használatban.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés