Hirdetés

CeBIT 2009: Corsair stand számítógépházzal és USB-s kellékkel

A Corsair a CeBIT alkalmával bemutatta saját tervezésű számítógépházát, melyet a vállalat a felsőkategóriás piacra szán. A fekete színben pompázó, plexi oldallapos torony öt darab 5,25 hüvelykes meghajtót fogad, továbbá négy 3,5 colos SATA merevlemez is beszerelhető, melyek a kialakítás következtében a számítógép működése közben is cserélhetők.

 

 
Corsair számítógépház - Forrás: techPowerUp! [+]

A ház belseje kellően tágas, így a nagyobb alkatrészek beszerelése sem okozhat gondot, emellett lehetőség lesz vízhűtő-rendszerek beépítésére is. A megfelelő szellőzést biztosító toronyház segédeszköz nélkül is szerelhető. A termék tavasszal érkezik, a fogyasztói ára 300 euró körül lesz. A vállalat szóvivője szerint később várható egy kisebb méretű változat is.

 
Corsair USB Flash Voyager Port - Forrás: techPowerUp! [+]

A másik érdekesség a Corsair háza táján az USB Flash Voyager Port nevű termék, mely gyakorlatilag pendrive dokkoló. A cég elmondása szerint bármilyen NAND flash technológiára épülő adattárolóval kompatibilis, a kivitelezésnél azonban kifejezetten a Flash Voyager nevű Corsair termék külsejéhez illő dizájnt alakítottak ki. A készülék rendelkezik gyorsmentés funkcióval, melynek köszönhetően a csatlakoztatott meghajtó tartalma gombnyomásra lementhető. Az új dokkoló megjelenéséről és ajánlott fogyasztói áráról semmilyen információt nem közölt a gyártó.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés