Hirdetés

CB2-es monitorok az Acertől

A két új kijelző egyszerre próbál meg a játékosok, a grafikusok és a mérnökök kedvében járni.

Az alkotómunkára, játékra és mondjuk filmnézésre is használható monitorok tervezése nem egyszerű feladat, mégis ezt célozta meg az Acer az új CB2 monitorduóval, mely a 34 hüvelykes CB342CKC-ből és a 28 hüvelykes CB282K-ból áll.


[+]

A testvérpár közös jellemzője, hogy UHD felbontású IPS panellel rendelkeznek, a trendeknek megfelelően vékony kerettel (Acernéven: ZeroFrame) és HDR10 kompatibilitással. Ez utóbbit DisplayHDR 400 tanúsítvány illetve Radeon FreeSync egészíti ki, és a nagyobbik esetében az 1 ms-os válaszidő is elérhető a Visual Response Boostnak köszönhetően. A CB342CKC még egy plusz szolgáltatással rendelkezik: Type-C konnektorát kihasználva elég egyetlen kábel ahhoz, hogy a hozzá kapcsolódó notebookról képet jelenítsünk meg, hozzáférjünk a monitorba épített USB hubhoz csatlakozó eszközökhöz, illetve töltsük magát a noteszgépet.

A kijelzők előtt sok időt töltő felhasználók egészségére figyelve természetesen megkapjuk a szokásos Acer VisionCare csomagot: villódzásmentes háttérvilágítást, kékfény-szűrőt, és tükröződéscsökkentő bevonatot is. Az elérhetőség és árak tekintetében egyelőre úgy tűnik, hogy a CB282K áprilisban érkezhet, 399 euró körüli ajánlott áron, míg a CB342CKC-ra májusig kell várni, akkor pedig 549 eurós árra számíthatunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés