Hirdetés

Canon-rendszer a Dunaferrnél

Az elkövetkezendő hetekben az utolsó finomhangolások is befejeződnek a Dunaferr Rt.-nél, ahol a Canon eszközeivel és szoftvereivel korszerűsítették az irodatechnikai eszközparkot, amelynek üzemeltetési költségeiben ennek köszönhetően húszszázalékos csökkenés várható.

Jelenleg valamivel több mint ezren, de az év közepétől már 1500-an használják majd a helyben készült, illetve interneten/intraneten vagy telefaxon kapott dokumentumok nyomtatására és másolására a Canon több mint száz nagy teljesítményű, hálózatba kötött készülékét, amelyek szkennelésre, faxolásra, illetve i-fax és e-mail fogadására és továbbítására is alkalmasak.

A Dunaferr számára gazdaságilag kifejezetten kedvező, hogy a berendezéseket a klasszikus outsourcing-konstrukció keretében telepítette a Canon Hungária Kft. - így a megrendelő beruházás nélkül, csak a pontosan követhető üzemeltetési kiadásokat téríti. Költségtervezési és -figyelési szempontból pedig egyedülálló elemzési és számlázási lehetőségeket biztosítanak a Canon szoftveres megoldásai - állítja a szállító közleménye.

"A Dunaferrnél évente százmillió forintos nagyságrendben kellett gondolkodnunk a nyomtatási, másolási feladatokhoz kapcsolódó kiadásokról, így fontos számunkra, hogy a magas nyomtatási minőség és a gyorsaság mellett elsődleges szempontként kezeljük a költségmenedzselés lehetőségeit. Többek között ezért döntöttünk az outsourcing konstrukció és a kiváló költségfigyelési és -ellenőrzési szolgáltatásokat kínáló megoldás mellett. Az első hónapok stabil működési tapasztalatai után megkezdtük régi irodatechnikai eszközparkunk leépítését" - foglalta össze eddigi tapasztalatait Patakfalvi István, a Dunaferr projektvezetője.

(*) Az outsourcing előnyei : a Canon Hungária Kft. - outsourcing konstrukció keretében - négyéves üzemeltetési szerződéssel működteti az irodatechnikai rendszert. A szolgáltatásért kiszámlázandó összeg kizárólag (az előállított dokumentumok számával arányos) ténylegesen felmerült költségeket tartalmazza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés