Hirdetés

Brutálisan terhelhető a SideWinder X4

A redmondi óriáscég leleplezte a legújabb, játékosoknak szánt billentyűzetét, mely a SideWinder X4 nevet viseli, és a Microsoft bevallása szerint a piac legmodernebb anti-ghosting technológiáját használja. Utóbbi szolgáltatás segítségével elkerülhető, hogy az egyes billentyűk egyszerre történő lenyomása problémás működést eredményezzen. Az új modell 26 billentyű egyidejű leütését is képes kezelni, ami bőven több az elvárható szintnél.


[+]

Az USB 2.0 portra köthető periféria egyénileg beállítható háttérvilágítást használhat, továbbá a rendszer támogatja a makrókat, aminek köszönhetően egy gombhoz rendelhetők a kívánt billentyűkombinációk, sőt az egyes makrókra automatikus ismétlés funkció is beállítható. A billentyűzet szoftvere képes elmenteni a különböző programokhoz vagy játékokhoz tartozó beállításokat, így a felhasználónak nem szükséges újrakalibrálni a parancsokat.

A csuklótámasszal is felszerelt Microsoft SideWinder X4 márciusban kerül az üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára 60 dollár lesz, ami a képességeihez képest kedvezőnek mondható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés