Hirdetés

Bővíti SSD kínálatát a Super Talent

Elsősorban vállalati célú felhasználásra készítette a Super Talent legújabb Solid State meghajtóit, de teljesítményigényes felhasználók számára is alternatívát jelenthetnek.

Az UltraDrive LE sorozat tagjai a gyártó harmadik generációs, Single Level Cell flashchipekre épült meghajtói közé tartoznak, tárkapacitásuk 32, 64 vagy 128 GB lehet. A gyártó adatai szerint 230 MB/s-os olvasási és 170 MB/s-os írási sebességgel rendelkeznek, átlagos elérési idejük 0,1 ms. A 2,5 hüvelykes meghajtók SATA-300 felületen kapcsolódhatnak a számítógéphez, a tárolt adatok biztonságáért és a flashchipek egyenletes kihasználtságáért a vezérlő wear leveling algoritmusa felel. A két meghibásodás közt eltelt időt (MTBF) egymilió órában állapította meg a Super Talent, a meghajtók az adatokat 10 évig képesek biztonságban megőrizni, 3 év garancia jár hozzájuk.


[+]

Az UltraDrive ME modellek a gyártó ötödik generációs, Multi Level Cell flashchipeket felhasználó Solid State meghajtói, tárkapacitásuk 16, 32, 64, 128 és 256 GB-os lehet. Szintén SATA-300 csatlakozóval rendelkeznek, olvasási sebességük 200 MB, míg írási sebességük 160 MB másodpercenként, átlagos elérési idejük megegyezik az SLC chipes verzióval. A vezérlő ezeknél is rendelkezik wear leveling algoritmussal, de az adatokat csak feleannyi ideig, azaz öt évig képesek biztonságosan megőrizni, viszont az MTBF értéke továbbra is egymillió óra. A Super Talent egy év garanciát vállal rájuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés