Hirdetés

Bosszúálló CD rossz szomszédság ellen

Mai hírrovatunkat eddigi szokásainktól eltérően nem egy konkrét hardvertermékről, vagy valamilyen szoftverről szóló híradással zárjuk, ezzel is mintegy jelezve, hogy szerkesztőségünk mindig is nyitott a korszakalkotónak tekinthető ötletek felé...

„Rossz szomszédság török átok!” - tartja a közmondás, így rólunk magyarokról senki sem mossa le, hogy odavagyunk szomszédainkért, a gadgets.co.uk weboldalon forgalmazott Revenge CD-nek így kifejezetten élénk felvevőpiaca lehet hazánk. A csillogó korong ideális fegyver lehet helyhez kötött ellenségeink, azaz a bosszantó lakótársak, szomszédok, vagy (kellően erős hangrendszer esetén) tömbtársak (ahogy Gálvölgyi János fogalmazott a Csinibabában) ellen.


A füldugó használata erősen ajánlott

A CD-re összesen húsz hangsáv került, melyek egymás után, vagy végtelenített módban lejátszva garantáltan őrületbe kergetnek mindenkit. A fülsértő zörejek, ricsajok és hangeffektek best of válogatása olyan örökzöldeket tartalmaz, mint a hangos ajtócsapkodás, kukásautó zúgása, kezdő hegedűs vagy dobos szárnypróbálgatások, bowlingjáték, vonatzakatolás vagy az elementáris orgazmus.

A Revenge CD-ért alig kell többet fizetni, mint egy aktuális slágereket tartalmazó Audio CD-ért, ráadásul a forgalmazó biztos ami biztos alapon – nehogy a bosszú visszafelé süljön el – egy pár füldugót is mellékel a lemezhez. Szerkesztőségünk ugyanakkor fontosnak tartja leszögezni, hogy a PROHARDVER! inkább a békés megoldások, és a jószomszédi viszonyra való törekvés híve.

Azóta történt

Hirdetés