Hirdetés

Blaze B10 névre hallgat a Silicon Power színváltós pendrive-ja

A Silicon Power újra egy tetszetős adattárolóval állt elő, mely Blaze B10 néven kerül az üzletekbe. A dizájnos megoldást feketére festették a tervezők, de a felületre került egy érdekes minta is, ami a színváltós festéknek hála a kék és a piros szín átmeneteiben pompázhat függően a pendrive aktuális hőmérsékletétől.

A 72,4 x 17,4 x 10 mm-es termék USB 3.0-s felületen kapcsolódhat a számítógéphez, és a gyártó állítása szerint 70 MB/s-os adatátviteli tempó érhető el a SuperSpeed kapcsolattal. Természetesen a korábbi USB felületeken is működik az adattároló, de a sebesség drasztikusan csökkenhet. A 8, 16 és 32 GB-os kapacitással megjelenő újdonsághoz jár az SP Widget szoftver is, ami hét darab előre kalibrált adatmentő és biztonsági funkciót kínál, emellett a Norton Internet Security 60 napos próbaverziója is a csomag része.

A Silicon Power élettartam garanciával szállítja majd a 10 grammnál is könnyebb Blaze B10-es pendrive-ot. A Magyarországon is megjelenő termék forgalmazása az elkövetkező hetekben esedékes, az ajánlott fogyasztói árakról azonban nincs információ.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés