Hirdetés

A Biostar is a játékosokra hajt

A Gigabyte, az MSI, és az ASUS után már a Biostar is meglovagolja a célzottan játékosoknak szánt komponensek piacát. Első körben egy videokártyával és egy alaplappal szállnak versenybe, amelyek közül az előbbi egy GeForce GTX 750 Ti variáns. A két ventilátort és meghosszabbított NYÁK-ot kapott megoldás két DVI csatlakozóval és egy mini HDMI kimenettel rendelkezik.


[+]

A Gaming Z97X nevű alaplap már egy fokkal érdekesebben fest. A manapság egyre divatosabb USB 3.1 támogatással rendelkező modell három teljes hosszúságú PCI Express csatolóval érkezik, amelyek mellől nem maradt le az elsősorban PCI Express SSD-k számára fenntartott M.2 slot sem, sőt még SATA Express csatolónak is jutott hely. A hátlapon többek között két HDMI, egy DisplayPort, és egy DVI csatlakozó is helyet kapott, illetve említésre méltó még a teaming funkcióval felruházott dupla gigabites LAN port. A processzor tápellátásáról 12 fázis gondoskodik.


[+]

Az alaplap egyes részei dizájnelem gyanánt kisebb borítást kaptak. A dobozban lapuló, Gaming Commander névre hallgató kiegészítő egy 5,25"-os helyet kíván meg a házban, és gyakorlatilag egy hangvezérlést támogató szoftverrel egybekötve a hangrendszert egészít ki. A két termék árát egyelőre nem árulta el a Biostar.

Előzmények

Hirdetés