Hirdetés

Kriptopénz bányászatot segítő kiegészítőkártyát hoz a Biostar

A Crypto Mining Card egy átlagos konfigurációból is képes bányagépet varázsolni.

A Biostar nagyon ráfeküdt a kriptopénz bányászatra, mivel nemrég két, speciálisan erre tervezett alaplapot mutattak be, míg most leleplezték a Crypto Mining Card nevű kiegészítőt. Utóbbi egy x1-es PCI Express foglalatba illeszthető kiegészítő, amely lehetővé teszi, hogy egy átlagosnak mondható konfigurációból is bányagép legyen.

Ha az adott konfigurációhoz felhasznált alaplap hat darab PCI Express csatolóval rendelkezik, akkor a Crypto Mining Card segítségével nyolcra növelhető a beépíthető VGA-k száma. Ehhez természetesen szükségesek úgynevezett PCI Express riser kiegészítők is, ráadásul olyan, amely USB porton keresztül kerül etetésre, de ezek a bányászat alapvető kellékei szoktak lenni, így viszonylag könnyű őket beszerezni. Egy Crypto Mining Card egyébként maximum négy darab VGA-t tud támogatni.


[+]

A Crypto Mining Card abból a szempontból ugyanakkor limitált hardver, hogy csak a Biostar RACING H170GT3, GAMING H170T, Hi-Fi H170S3H, Hi-Fi B150S1, Hi-Fi B150S1 D4 vagy TB150 PRO alaplapokban üzemképes. A vállalat bányászatra a Biostar Radeon RX 470-et ajánlja, de ez tényleg csak egy ajánlás, vagyis az alaplapokkal szemben itt nincs konkrét korlát, olyan VGA-t használ a felhasználó, amilyet akar. Természetesen a megfelelően erős tápegységről mindenképpen gondoskodni kell.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés