Hirdetés

Ilyen lesz a B&O csodafegyvernek szánt, kicsit retrós tévéje

A kicsit régies hatású Horizon szériába a megszokottnál jóval komolyabb hangrendszer és Android TV smart platform került.

A felső kategóriás szórakoztatóelektronikai termékeiről ismert dán Bang & Olufsen már korábban belebegtette, hogy a 2016-os berlini IFA rendezvényen az egyik legnagyobb durranásnak az új BeoVision Horizon televízió szériát szánják. Nagyon úgy tűnik, hogy rengeteget várnak ettől a családtól, és kiemelt szerepet szánnak neki a márka életében.

Bang & Olufsen BeoVision Horizon
Bang & Olufsen BeoVision Horizon (forrás: Recordere) [+]

Kihasználva a hazai pálya előnyeit, a Recordere nevű dán magazinnak sikerült néhány fotót készíteni e készülékekről, és megtudtak néhány konkrét technikai specifikációt is. Ennek értelmében a sorozat 40 és 48 hüvelykes változatban lesz majd elérhető a széria, körülbelül 3150 és 4560 eurós áron.


(forrás: Recordere) [+]

A Ultra High Definition felbontású televíziókba 2x30 wattos hangrendszert építettek, amelyet a panel alatt, a nézők felé fordítva helyeztek el. Ennek köszönhetően minden bizonnyal jobb hangminőséget produkálnak, mint a legtöbb tévékészülék. Megkapták a Google-féle Android TV smart rendszert, amely rengeteg különféle internetes alkalmazás letöltését és futtatását teszi lehetővé.

Előzmények

Hirdetés