Hirdetés

A holnapi bemutató előtt kiderült, milyen IKEA x ROG termékek érkeznek

A kínai webáruház idő előtt listázta a ROG stílusjegyeket viselő asztalt, komódot, párnát és egyéb kiegészítőket.

Frissítés: időközben a kollekció hivatalosan is elérhetővé vált Kínában, míg Japánban májustól, a világ többi részén pedig októbertől lesz megvásárolható. A cikkben helyesen tippelt termékek hivatalos termékoldalait és a kínai jüanról magyar forintra átváltott árait zárójelben tüntettük fel a szövegben. A cikkben eredetileg nem volt benne a 23 000 forintos üveges polc, valamint az 1400 forintba kerülő poszterek (egyik, másik), az utazópohár, a székalátét és a szemetes pedig azon termékek sorát erősítik, melyeket említettünk, de a kínálatban végül nem találtuk meg őket. Összességében egyébként kellemeset csalódtunk, hiszen viszonylag jó árakat látunk, kíváncsian várjuk, hogy a hazai áruházakban milyen árcédulákkal találkozhatunk majd és a felsorolt termékek milyen benyomást keltenek bennünk élőben.

Az IKEA és az ASUS tavaly szeptemberben jelentette be, hogy együttműködésük keretein belül hamarosan a tajvani gyártó ROG termékcsaládja által ihletett termékek lesznek elérhetők a svéd áruházláncban, akkor azonban még nem tudtuk, hogy milyen bútorokról és kiegészítőkről lehet szó. Ugyan hivatalosan ezt most sem tudjuk, de a kínai IKEA a holnapra tervezett bejelentés előtt listázta az újdonságokat, a VideoCardz portál pedig összegyűjtött néhány képet, amit Twitter felhasználók (@momomo_us, @iamgotta) posztoltak, miután az eredeti termékoldalakat eltávolították.

[+]

A képek alapján a legtöbb bútor és kiegészítő UPPSPEL néven fog piacra kerülni, a legnagyobb dobás pedig a nagyjából 184 000 forintnak megfelelő kínai jüanért árult, magasságállításra is képes asztal (175-184 000 forint) lesz.

[+]

A képeken szerepel még több egyszerűbb, fix magasságú asztal (27 000 és 10 000 forint) és egy szék (46 000 forint) is, valamint kiszúrtunk egy gurulós komódot (27 000 forint) is, amely a komolyabb asztalhoz hasonlóan magán viseli a ROG termékekre jellemző dizájnelemeket, így valószínűsítenénk, hogy nem csak azért komponálták a képre, hogy legyen mire pakolni a fejhallgatótartót, illetve az asztalra rögzíthető pohártartóba (2500 forint) passzoló, ROG-os utazópoharat.

[+]

A fotókon egy gamer eszközök számára tervezett fali rögzítőrendszert (UPPSPEL: 9000 forint) is láthatunk, amely a használaton kívüli perifériák mellett szerszámokat is kábeleket is megtart, hála a mágneses elemeknek, de van itt még asztali fejhallgatóállvány (4500 forint) és egér bungee (4500 forint), különböző párnák (7000 és 1400 forint), székalátét, illetve nagy kiterjedésű egérpad (4500 forint) is, de megkockáztatnánk, hogy a komód mellett elhelyezett szemetes sem szimpla dísz.

[+]

Bevalljuk őszintén, szeptemberben mi is hasonló palettára számítottunk, hiszen láttunk már több olyan gyártót is a nemzetközi szakmai expókon, amelyek gamer lifestyle termékeket forgalmaztak. Amin azonban meglepődtünk, az a telefontartóval egybeépített, kör alakú LED lámpa (11 500 forint), amit egy jó árazással biztosan vinni fognak, mint a cukrot, hiszen ezek komolyabb, stúdióeszközöket forgalmazó áruházakban igen magas árakon keresik gazdájukat, a kifejezetten streamereknek szánt modellek áráról pedig ne is beszéljünk.


[+]

Sok újdonságot ugyan nem tartogathat a holnapi bejelentés, arra mindenképp kíváncsiak vagyunk, hogy mely piacokon és milyen áron kerülnek forgalomba a fenti újdonságok, amennyiben pedig lesznek hazai, vagy legalább európai árak, azt mindenképp közölni fogjuk egy frissítés formájában.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés