Hirdetés

Bemutatkozik az IKONIK ikonja

Az IKONIK bemutatta a RA 2000 néven debütáló toronyházát, mely meglehetősen nagy méreteivel hívja fel magára a figyelmet. A teljesen feketére festett, igényes kivitelezésű termék a tágas belsőnek köszönhetően Extended ATX, ATX vagy microATX méretű alaplapot fogad, és hat-hat darab 5,25 illetve 3,5 colos rekeszt kínál. A kisebb fiókok a szokásokhoz híven rejtve vannak.


forrás: TechConnect [+]

Az 580 mm magas, 220 mm széles és 590 mm mély házban a meleg levegőt a hátul és felül elhelyezkedő 14 cm-es ventilátorok távolítják el, míg a hűvös légáramlatok gyorsabb beáramlásáról az előlap mögött található két darab 12 cm-es légkavaró gondoskodik. A meglehetősen nehéz terméken az I/O panel felül kapott helyet, és a hangkimeneten, illetve a mikrofonbemeneten kívül négy darab USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik. A toronyba egyébként két tápegység is szerelhető, így garantáltan nem lesz gond az energiaellátással.


forrás: TechConnect [+]

Az IKONIK RA 2000 várhatóan ezen a héten kerül az európai üzletekbe, az ajánlott fogyasztói ára pedig 120 euró lesz. A gyártó elmondta, hogy érkezik egy szürke verzió is a termékből, mely egy 12 cm-es ventilátorral kevesebbet kínál a fekete testvéréhez viszonyítva. Ez majd meglátszik az árcédulán is, ám a megjelenés pontos időpontja ismeretlen.

Előzmények

Hirdetés