Hirdetés

4K-s OLED monitort villantott az LG

A BT.2100 PQ/P3 PQ HDR jelet felismerő, 10 bites újdonság pixel szintű fényerőszabályzást csempész az asztalunkra.

Az LG egy olyan, professzionális felhasználókat célzó, Ultrafine szériás monitorral bővítette a portfólióját, amely 26,9 hüvelykes OLED panellel igyekszik magára vonni az érdeklődő tekinteteket; bemutatkozik a 27EP950-B típusjelű készülék, aminek nagyobbik rokonát nemrégiben nyúztuk egy röpke teszt erejéig. A 3840x2160 pixel natív megjelenítését szavatoló megoldás 1 000 000:1 kontrasztaránnyal, 250 cd/m² fénysűrűséggel, továbbá 1 ezredmásodperces GtG válaszidővel dolgozik, és 1,07 milliárd színből álló palettából szemezget – a DCI-P3/Adobe RGB színterek lefedettsége egyaránt 99 százalékos. Ugyan a képfrissítési ráta csak 60 Hz, a kijelző menüjéből elérhetjük a jól bevált DAS (Dynamic Action Sync) funkciót, ami a beviteli késés (input lag) csökkentésében játszik fontos szerepet.


[+]

A VESA DisplayHDR 400 True Black plecsnivel jutalmazott, gyárilag kalibrált periféria I/O szigetén egy HDMI bemenet és két 1.4-es DisplayPort múlatja az időt egy DisplayPort alt módot támogató, 90 watt továbbítására képes USB Type-C csatlakozó, egy háromportos USB 3.0 hub, illetve az elmaradhatatlan 3,5 mm-es jack társaságában. A dönthető talpazat magassága igény szerint belőhető, és a portré állás is implementálásra került, míg az alternatív felfogatás elkötelezett hívei a 100 x 100 mm-es VESA furatok által nyújtott flexibilitás előnyeit élvezhetik.


[+]

Bár a külső adapterrel szállított, várhatóan körülbelül 3000 dolláros képernyő fogyasztásának maximuma kissé meredek, ugyanis 183 wattról van szó, de mentségére legyen mondva, hogy tipikus körülmények között megelégszik 63 wattal.


[+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés