Hirdetés

A G.Skill egy egészen tetszetős házról rántotta le a leplet

Persze szó sincs spanyolviaszról, és az újonc talán jobban passzol vízhűtéshez, mint a klasszikus, levegős megoldásokhoz.

Az 1989-ben alapított, leginkább jóféle memóriáiról ismert G.Skill egy MD2 névre keresztelt, feketében és fehérben választható miditoronnyal készül gyarapítani az egyelőre még nem túlságosan szerteágazó házfelhozatalát.


[+]

A 7 bővítőhelyes, ATX-es újdonság kétkamrás, balról 4 mm vastagságú edzett üveg oldallappal takart belsejében 170 mm magas processzorhűtők és 395 mm hosszú videokártyák férnek el, miközben az alaplapi tálca mögött két 2,5 hüvelykes, a leválasztott tápkamrában ücsörgő kombókeretben pedig két 2,5 vagy 3,5 hüvelykes háttértárolót rögzíthetünk. Ha az alkatrészeinket megtámogató hűtés kerül terítékre, legfeljebb hét ventilátorban vagy két, maximum 360 mm-es radiátorban gondolkodhatunk.


[+]

A S-alakú ívekkel ellátott, oldalt légzőrésekkel lyuggatott előlapon némi címezhető RGB világítás is helyett kapott, és ha jól értelmezzük a brosúrát, akkor ez a könnyű szerelhetőség érdekében nem vezetéket, hanem rugós érintkezőket használnak. Annyi bizonyos, hogy kivehető porszűrő betétből legalább kettő van, és a frontba helyezett példányt mágnes tartja pozícióban.


[+]

Mivel még a termékoldal sincs készen, nem meglepő, hogy az egészen pofásnak látszó géplaknak jelenleg sem a pontos megjelenési dátumát, sem a leendő vételárát nem tudni, bár az utóbbi esetében a verebek 70-75 dollár körüli összegről csiripelnek.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés