Hirdetés

MSI Radeon HD 6790 utánégetővel

Az AMD Radeon HD 6790 tegnapi startja után az MSI is előállt egy olyan verzióval, mely a vállalat megszokott stílusjegyeit viseli. Az R6790-2PM2D1GD5 jelzésű, Barts GPU-ra alapozó kártya 800 aktív shader processzort kínál, a magórajel esetében pedig 840 MHz-es értéket alkalmaztak a tervezők. A fedélzeti memória mérete 1 GB lesz, a lapkák pedig a GDDR5 szabványra épülnek és 4,2 GHz-es effektív órajelen ketyegnek.

MSI Radeon HD 6790
MSI Radeon HD 6790 [+]

A hűtő szerepét a gyártó saját tervezésű megoldása látja el, ami három darab hővezető csővel dolgozik, a méretes bordát pedig egy 9 cm-es ventilátor hűti. A termék hátlapján, két DVI, egy HDMI és két mini DisplayPort kimenet található, ami a Radeonok esetében már megszokott. A csomag része az Afterburner nevű tuningszoftver, ami számos beállítási lehetőséget kínál a kártya finomhangolására, kezdve az órajelek és az üzemfeszültség állításától a légkavaró fordulatszámának szabályzásáig. Szintén ajándék az MSI Predator programja, amivel a felhasználó az adott játékból tetszőleges méretű videót rögzíthet.

Az MSI Radeon HD 6790 forgalmazása a héten kezdődik meg, az ajánlott fogyasztói ára 150 dollár lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • MSI

Azóta történt

  • PH!TV – Az irigység maga?

    A HP egész biztosan komolyan gondolja, hogy az Envy szériát irigyelni fogja a többi gyártó. Papíron egyáltalán nem rossz a cucc, de ma kiderül, mit is tud valójában.

Előzmények

Hirdetés