Hirdetés

Befutott az MSI GeForce GTX 560 Ti Hawk verziója

Az MSI bejelentette a GeForce GTX 560 Ti jelzésű kártya Hawk változatát, mely a méltán híres Twin Frozr III hűtővel rendelkezik. Ez a fejlesztés öt darab hővezető csővel dolgozik, a méretes bordát pedig két darab 8 cm-es ventilátor hűti. A légkavarók fordulatszáma egy kapcsolóval állítható, azaz a felhasználó dönthet az alacsonyabb zajszint vagy a magasabb hűtési teljesítmény mellett.


[+]

Az új VGA a GF114-es lapkára épül, és 384 CUDA magot illetve 64 textúrázó csatornát alkalmaz. A mag-, shader- és effektív memória-órajel 950, 1900 és 4200 MHz lesz. Az 1 GB-os GDDR5-ös fedélzeti tárral felszerelt kártya hátulján két DVI és egy mini HDMI interfész található. A termékhez jár az Afterburner nevű tuningszoftver is, ami számos beállítási lehetőséget kínál  a finomhangolására, kezdve az órajelek és az üzemfeszültség állításától a légkavaró fordulatszámának szabályzásáig.

A 8+1 fázissal rendelkező, N560GTX-Ti Hawk jelzésű kártya egyelőre csak előrendelhető, mégpedig 235 eurós áron. A szállítás a vállalat szerint még ebben a hónapban megkezdődik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés