Hirdetés

Befutott az idei év első – nem hotfix – GeForce drivere

Befutott a 2017-es esztendő első komolyabb drivercsomagja – az idei évben már volt egy gyorsjavítás – a WHQL aláírással rendelkező 378.49, mely alapvetően két fő területre koncentrál. Az egyik a notebookokban lévő GeForce GTX 1050 és GTX 1050 Ti vezérlők támogatásának beépítése, a másik pedig az új játékok, a Resident Evil 7 Biohazard, a korai hozzáférést biztosító Conan Exiles, illetve a For Honor zárt bétájának és az Obduction VR kiadásának támogatása a megfelelő játékélmény érdekében. Ezenkívül számos SLI profillal bővült a driver, köztük a Battlefield 1, Diablo III, Deus Ex: Breach standalone, Dreadnought, Lego: Minifigures Online, Sid Meier's Civilization VI, Shooter Game (HDR), Sniper Elite 4, Space Hulk: DeatWing, Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands, Watch Dogs 2.


[+]

Továbbá hibajavítások is szerepelnek a listán, melyek főleg játékokkal, programokkal kapcsolatosak. Kivételt képez ezalól a GTX 1070 és az Alienware Graphics Amplifier páros kompatibilitási problémája, illetve a Windows 10 Anniversary Update kiadás alatt a GTX 1080 esetében GPU intenzív programok futtatása közben véletlenszerűen jelentkező TDR/fekete képernyők, melyeket most sikerült kijavítani. További részletes információk a javításokkal kapcsolatban a vonatkozó pdf-ben olvashatóak, mely innen letölthető.

Az új, 378.49-as csomag a Windows 10, 8.1, 7 és Vista operációs rendszerekre telepíthető, és az Ion, valamint a GeForce 400, 500, 600, 700, 900, 1000 és a Titan szériás termékekkel rendelkező felhasználók hasznosíthatják. Ezenkívül az illesztőprogram tartalmazza a 9.16.0318-as verziójú PhysX drivert is. A mobil GeForce-oknál a notebookgyártók döntésétől függ, hogy az adott gépre telepíthető-e a hivatalos meghajtó.

A driver – a megfelelő adatok megadása után – letölthető az NVIDIA szerveréről.

Előzmények

Hirdetés