Hirdetés

Az erősebb GeForce GTX VGA-k mellé Paragon javakat adnak

A híres, UT motort is fejlesztő Epic Games egyik legújabb játéka, ami egyébként a MOBA stílust képviseli, a Paragon. A Dota 2 és a League of Legends nyomdokaiba lépő, illetve oda kívánkozó alkotás népszerűsítésében az NVIDIA is komoly szerepet vállalt. Augusztus 23-tól egy új akcióval jelentkezett, ami úgymond kiegészíti a frissen bejelentett korábbit, vagy az AMD akciójának akart konkurenciát felállítani. Azzal ellentétben a mostani, 115 dollár értékű játékbeli javakat kínáló Paragon Game Ready Pack az erősebb NVIDIA GeForce GTX videokártyák mellé jár. A szóban forgó akcióban a GeForce GTX 1080, 1070, 1060, 980 Ti, 980, 970 típusokat, illetve a GeForce GTX 10-zel szerelt laptopokat vásárlók vesznek részt.


[+]

A csomag tartalmaz a virtuális csatatéren (az Agorán) a harci képességek és a karakter külcsínje szempontjából is hasznos elemeket:

  • 1000 Paragon Coin, azaz a játékbeli valuta, amit egyéni küldetésekre, a karakterünk skinjeire és a fejlődést gyorsító tételek vásárlására fordíthatunk.
  • Hét Hero Master Challenge-et (Twinblast, Gideon, Greystone, Sparrow, Murdock, Grux and Muriel)
  • Két skint az ütős megjelenéshez; Snakebite Murdock Skint és War Chief Grux Skin-t

Az új MOBA promóció bizonytalan ideig, azaz lényegében a készlet erejéig érvényes az alábbi linken kijelölt viszonteladóknál, jó hír, hogy hazai üzletet is felfedezhetünk a listában.

Előzmények

Hirdetés