Hirdetés

Az ATP is új PLP-s SSD-kkel jelentkezett

A gyártó új NS600S NVMe szériája a vállalati felhasználókat célozza, ennek megfelelő védelemmel ellátva a sorozat tagjait.

Az ADATA után az ATP is bemutatta új, PLP (Power Loss Protection) védelemmel ellátott SSD-it, melyek a konkurenciával ellentétben már M.2-2280 méretformátummal és PCIe 3.0 x4 csatolófelülettel rendelkeznek. Az ATP ráadásul kicsit tuningolt is a sztenderd PLP-n, hiszen az általuk PowerProtector 4-nek hívott, az ügyfél kérésére testreszabható funkció speciális mikrokontrollere segítségével nem csak a hirtelen leállással, de az áramellátásból következő zaj és a túlfeszültség ellen is védelmet nyújt.


[+]

Az NVMe 1.3 protokollt támogató, 3D TLC NAND flash chipekre épülő adattárolók a PLP mellett LDPC és E2E védelemmel is el lettek látva, továbbá támogatják az SLC cachinget, a legnagyobb kapacitású modell TBW értéke pedig 5120 TB, így a tartóssággal sem nagyon lesz gondja a vásárlóknak.A sebességre vonatkozó adatokat nem részletezte a gyártó, azt azonban elárulták, hogy mindegyik modell esetében 3420, illetve 3050 MB/s-os szekvenciális olvasási és írási értékekkel számolhatunk.

Az ATP N600S szériában 120, 240, 480, 960 és 1920 GB-os verziók között válogathatunk majd, de hogy pontosan mikor és mennyiért, azt egyelőre nem tudni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ATP

Előzmények

Hirdetés