Hirdetés

Asztali mikrofonnal bővült a Joby termékeinek sora

A Wavo POD mellett kamerára szerelhető, illetve csíptetős modellel is gyarapodott a paletta.

A Joby márkanév leginkább a GorillaPod elnevezésű, mobilokhoz és fényképezőgépekhez is használható, flexibilis állványok miatt vált ismertté, palettájukon viszont emellett hagyományos tripodok, videós fények, motoros kameramozgató rendszerek, illetve mikrofonok is megtalálhatóak.

Joby Wavo AIR, PRO és Lav PROJoby Wavo AIR, PRO és Lav PROJoby Wavo AIR, PRO és Lav PRO Joby Wavo AIR, PRO és Lav PRO [+]

Utóbbi kategória bővült most négy új modellel. A 2,4 GHz-es frekvencián kommunikáló, Wavo AIR névre keresztelt vezeték nélküli rendszer, a fényképezőgépek vakupapucsába illeszthető Wavo PRO, valamint a legegyszerűbb, jack csatlakozón keresztül okostelefonokkal is kényelmesen használható, csíptetős Wavo Lav PRO elsősorban a külső helyszíneken dolgozó tartalomgyártók számára lehet érdekes, a mi érdeklődésünket viszont inkább a 85 angol fontért kapható Wavo POD keltette fel.

Joby Wavo POD
Joby Wavo POD [+]

A Wavo POD a Blue Yeti és a Rhode NT szériájának méretkategóriájában száll harcba a vásárlók kegyeiért, és a mellékelt állványa miatt elsősorban asztali környezetbe, streamereknek és podcastereknek szánja a gyártó, bár az eszköz alján található menetnek köszönhetően bármilyen egyéb állvánnyal is helyettesíthetjük a gyári megoldást. A 10 x 10 x 24 cm kiterjedésű, műanyagból készült ház belsejében egy kardioid és 360 fokos rögzítési karakterisztikával is használható kondenzátorkapszula lakozik, amely 24 bites, maximum 48 kHz-es hang rögzítésére képes az USB Type-C csatlakozó számítógépre, okostelefonra vagy tabletre kötése után. A mikrofon érzékenységét, karakterisztikáját, illetve a rögzített hang monitorozására használható jack kimenet hangerejét a házon elhelyezett vezérlőkkel szabályozhatjuk, emellett mikrofonnémító gomb és egy leszerelhető, piros színű pop-filter is a repertoár részét képezi.

A Wavo POD-hoz kiegészítő pop-filtert is vásárolhatunk 8,5 font körüli összegért, amelyet a mikrofon másik oldalára szerelhetünk fel, így egy partnerrel történő beszélgetés során nem csak a saját, de a másik fél hangja is kellemesebben hangzik majd a hallgatók számára.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Joby

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés