Hirdetés

ASUS RTX Dual kártyákra passzoló hűtőblokk a Phantekstől

Az újdonság a Glacier szériát erősíti és a 2060, 2070 és 2080 Super kártyákra is felapplikálható.

Újabb taggal bővült a Phanteks vízhűtéses eszközeit felvonultató Glacier sorozata, ezúttal a grafikus kártyákra való hűtőblokkok csoportja kapott egy új tagot. A Glacier PH-GB2080ASDEVO kódnéven futó termék megnevezésével ellentétben nem csak az ASUS GeForce RTX 2080 Dual EVO kártyákkal, de az RTX Dual széria többi tagjával is kompatibilis, beleértve a 2060 Super EVO-t és a 2070 EVO és Super EVO, valamint a 2080 Super EVO-t is.


[+]

A 120 x 264 milliméter alapterületű blokk a NYÁK teljes területére kiterjed és a GPU mellett a VRM elemei és a RAM chipek hűtéséről is gondoskodik. A blokk az említett komponensekkel egy nikkelezett réz felületen keresztül érintkezik, mely felett egy akril elem gondoskodik a keringő folyadék láthatóságáról, amit anodizált vagy krómozott fedlap díszít, attól függően, hogy melyik konkrét modellt választjuk.


[+]

A Vitron O-gyűrűkkel szigetelt alkatrészről természetesen – a mai trendeknek megfelelően – nem maradhattak le az RGB fényforrások, ezek testreszabását az ismertebb alaplapi vezérlőszoftverekkel, illetve a Razer Chroma rendszeren belül tudjuk elvégezni.


[+]

A Phanteks Glacier PH-GB2080ASDEVO 149,99 dolláros áron fog piacra kerülni, várhatóan még ebben a hónapban.

Előzmények

Hirdetés