Hirdetés

Nagyobb frissítést kapott az ASUS ROG Ally

A vállalat engedélyezte az AMD HYPR-RX eljárását.

Tavasszal mutatkozott be az ASUS ROG Ally nevű kézikonzol, amely nemrég bővült egy pénztárcabarát verzióval, most pedig a gyártó bejelentett egy nagyobb szoftverfrissítést, ami lehetővé teszi az AMD HYPR-RX aktiválását.

Az említett funkció a 23.9.1-es AMD Software-ben vált általánosan elérhetővé, de az ASUS a kézikonzoljához a saját fejlesztésű eszközillesztőjét ajánlja. Utóbbi valójában nem igazán különbözik az AMD megoldásától, csak némely paraméter a termék egyedi igényeihez van szabva, illetve a tesztelést is a rendszer jellege szerint végzik.

A ROG Ally számára a HYPR-RX azért hasznos, mert tipikusan ez a rendszer az, ahol a szóban forgó újítás előnyösnek számít, ugyanis a játékosok számára lényeges a bemeneti késleltetés csökkentése, illetve a képkockasebesség javítása, miközben a relatíve kis kijelzőn az utóbbival járó képminőségvesztés kevésbé feltűnő.

Az ASUS egyébként a Fluid Motion Frames technikát még nem engedélyezte, így az aktuális szoftverfrissítésükben a HYPR-RX a Radeon Boost, a Radeon Anti-Lag és a Radeon Super Resolution eljárásokat aktiválja. Utóbbi kiváltható a Fidelity FX Super Resolutionnel, ha a futtatott, úgynevezett HYPR-Tuned játék azt támogatja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés