Hirdetés

Napokon belül érkezik a mindent vivő ASUS Rampage IV Black Edition alaplap

Korábban egy előzetes formájában már írtunk az ASUS szénfekete E-ATX méretű alaplapjáról, az Intel X79 vezérlőhídra épülő, ennek megfelelően LGA2011 foglalattal rendelkező, akkor még nem végleges Rampage IV Black Edition alaplapról. A gyártó Republic of Gamers programjának keretein belül készített újdonság minden porcikája a tuningra van kihegyezve, így a tápellátásért az Extreme Engine DIGI+ III VRM felel NexFET MOSFET-ekkel, 60 amperes tekercsekkel és a szokásos japán gyártmányú kondenzátorokkal karöltve. A tudása persze nem merül ki ennyiben, a szokásos ROG-os megoldások, a VGA Hotwire, SubZero Sense, Pause Switch, dinamikus tuningolási lehetőség mind-mind kiaknázhatók, amiben a mellékelt külső és már jól ismert OC Panel egység lesz a segítségünkre.


[+]

A körítésre is odafigyeltek, így az olyan alap dolgok mellett, mint az Intel Gigabit Ethernet, dupla 6 Gbps-os eSATA csatlakozó és nyolc darab hátoldali USB 3.0-s kimenet találkozhatunk extrákkal is, mint az IEEE 802.11ac Wi-Fi és Bluetooth 4.0 vezérlő, vagy a végleges nevén SupremeFX Black Cirrus Logic hangvezérlő. Ez utóbbi alapja a Cirrus Logic CS4389 DAC, melyet olyan prémium komponensekkel egészítettek ki, mint az ELNA és WIMA kondenzátorok. Természetesen a fejhallgató erősítő sem hiányzik, illetve az FPS jellegű játékokat kedvelők számára mellékelik a ROG Sonic Radar nevű alkalmazást, mely a képes a képernyőn megjeleníteni a játékban felcsendülő árulkodó effektek (lövés, beszéd, lépések zaja) pontos irányát, megkönnyítve ezzel az ellenfél tartózkodási helyének meghatározását.

SupremeFX Black "hangrészleg"
SupremeFX Black "hangrészleg" [+]

Nem a Sonic Radar az egyetlen az alaplap egyébként gazdag ROG-os szoftverkörítésében, ugyanis a vásárlók megkapják még a hálózati vezérlő késleltetésének alacsonyan tartásáért felelős ROG GameFirst II-t, tovább a ROG RAMDisk nevű alkalmazást is, amivel akár a rendszermemória 80 százalékából egy gyors virtuális meghajtót lehet varázsolni. Bónuszként a dobozban pedig ott lapul az Assassin's Creed IV: Black Flag nevű játék egy eredeti kópiája is.


[+]

A fentiek birtoklásáért a kasszánál 500 dollárnak megfelelő forintot lehet majd otthagyni november 18-a után.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés