Hirdetés

Multimédiára hegyezte ki legújabb mini PC-jét az Asus

A VivoMini VC65-C1 opcionális Blu-ray meghajtóval, valamint csinos külsejével akár a nappali berendezésének része is lehet.

Az Asus bejelentette általunk is tesztelt mini PC-jének legújabb kiadását, a VivoMini VC65-C1-t, amely irodai és multimédiás felhasználási szokásokat is kielégítő hardvert kapott. A 197,5 x 196,3 mm alapterületű számítógép vastagsága 49,3 vagy 61,9 mm lehet attól függően, hogy az M.2 foglalatba való SSD mellett a kettő, vagy pedig a négy darab 2,5 hüvelykes adattárolóval szerelt verziót kérjük. Ha megelégszünk a dupla meghajtóhellyel, opcionálisan kérhetünk bele DVD, Blu-ray és Ultra HD Blu-ray lemezolvasót is, utóbbit azonban sajnos csak Japánban fogják forgalmazni.

A 90 wattos tápegységet is magába foglaló gépház mélyén egy Intel B360-as vezérlőre épülő alaplap pihen, amibe a kétmagos Intel Celeron 4900T, Pentium Gold G5400T és a négymagos Core i3-8100T mellett a hatmagos Core i5-8400T és i7-8700T processzorok közül kerülhet be az általunk kiválasztott szerencsés, minden esetben UHD Graphics 630-as integrált grafikus vezérlő társaságában. A memóriamodulokat kettő darab DDR4-es SO-DIMM foglalat várja legfeljebb 32 GB összkapacitásig, de igény szerint Intel Optane is kérhető bele.

A vezeték nélküli kapcsolatokat az IEEE 802.11ac szabványú Wi-Fi és a Bluetooth 5.0 modulok kezelik, a vezetékes hálózatokra pedig a Gigabit Ethernet konnektoron keresztül csatlakozhatunk. Képkimenetből DisplayPort, HDMI és D-Sub áll a rendelkezésünkre, de akár az egyetlen USB 3.1 Type-C csatlakozót is használhatjuk erre a feladatra. Hátul találunk még a felsoroltakon felül különálló 3,5 milliméteres jack ki- és bemenetet, soros portot, Kensington zárat, valamint három darab USB 3.1 Type-A csatlakozót, utóbbiból jutott kettő az előlapra. A ház oldalán egy SD méretű memóriakártyákat fogadó slotot is elhelyeztek a tervezők. A kategóriában elvárt módon az egész gépet felhelyezhetjük a monitor vagy a tévé hátoldalára, köszönhetően a mellékelt VESA konzolnak.

Az Asus VivoMini VC65-C1 elérhetőségének dátuma és várható árazása egyelőre nem ismert.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés