Hirdetés

Vezeték nélkül is csatlakozhatunk az ASUS új hordozható monitorjához

A ZenScreen Go többek közt az Apple AirPlayt is támogatja, de a vezetékes használat is megoldható.

Az ASUS még az év elején jelentette be legújabb hordozható monitorját, az MB16AWP kódnéven is ismert ZenScreen Gót, a webáruházak kínálatába viszont csak nemrég került be a fejlesztés.


[+]

A 15,6” képátlójú, Full HD felbontású, 60 Hz-es IPS panellel szerelt megjelenítő legnagyobb érdekessége, ami egyben a hordozható monitorok mezőnyéből is kiemeli, hogy nem csak USB Type-C vagy HDMI kábelen, hanem akár vezeték nélküli, Wi-Fi kapcsolaton keresztül is használhatjuk, a Miracast és az AirPlay szabványok támogatásának köszönhetően pedig a kompatibilis rendszerek listáján a Windowst, a macOS-t, a ChromeOS-t, az Androidot és az iOS/iPadOS-t is megtaláljuk. Az 1 kg tömegű, 11,5 mm vastag monitorba egy 7800 mAh kapacitású beépített akkumulátor is került, amely egy dedikált USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető, egy teljes feltöltéssel pedig – HDMI-n keresztül – nagyjából 3,5 órán át használhatjuk a megjelenítőt mindenféle áramforrástól távol.


[+]

A kijelző az elfordítás érzékeléséhez giroszenzort, a stabilitás növelése érdekében pedig beépített támasztékot kapott, emellett az állványmenetnek köszönhetően bármilyen tripodra is felszerelhetjük a monitort.

A 2 x 1 wattos sztereó hangrendszerrel szerelt ZenScreen Góért a gyártó 510 euró körüli összeget kér el, amiért cserébe a kijelzőn kívül kapunk még egy miniHDMI—HDMI kábelt, egy tápegységet és egy tápkábelt, egy USB-C vezetéket, egy puha tokot, valamint egyhavi Adobe Creative Cloud előfizetést.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés