Asus blog: számos díjat nyertek a cég dizájntermékei

A Good Design Awards idén is lezajlott Tokióban, és most is számos iparági szereplő értékelte az idei termékeket. Természetesen az ASUS is bedobta saját fejlesztéseit, így például a Zenbook UX301/UX302-es modellt, ami a Humanity, Honesty, Innovation, Aesthetics és Ethics kategóriákban legtöbb pontot gyűjtötte.

ASUS Zenbook
ASUS Zenbook

A mobil megoldások szempontjából a zsűri díjazta az N szériás notebookjainak elegáns dizájnját, illetve nagy sikert aratott a Transformer Book Trio is.

Az alaplapok szegmenséből az ASUS ROG Maximus VI Formula, a TUF sorozat Sabertooth Z87 ATX-es és Gryphon Z87 microATX-es megoldása került ki győztesen, amit mindegyik termék egyedi hűtési dizájnjának köszönhet.

ASUS Transformer AiO
ASUS Transformer AiO

Természetesen az ASUS Transformer AiO is a díjazottak között volt, ami tényleg egy nagyon érdekes koncepciónak számít. Pont úgy ahogy a VivoPC és a VivoMouse, melyek szintén dizájndíjat nyertek.

ASUS Varidrive
ASUS Varidrive

Végül a VariDrive-ot is értékelte a zsűri, ami tulajdonképpen USB 3.0-s porton keresztül egészíti ki a hordozható eszközök funkcionalitását azzal, hogy DVD-t is író optikai meghajtót kínál a felhasználónak, ami mellé jár még három darab 3.0-s USB, egy Gigabit Ethernet és egy HDMI interfész.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények