Hirdetés

ASUS-NetQ3 - 3: a döntő

Az ASUS-NetQ3 – 3 a mai napon véget ér. Kicsit szomorú a hír, hiszen a hatvan játékos rengeteg élvezetes meccset vívott, s szinte állandóan sistergett a levegő a küzdőtéren. A magyar Quake 3 scene apraja-nagyja összejött, hogy még egyszer – talán utoljára – összemérje tudását az igazi nagymenőkkel. Az összecsapó rivális csapatok azonban minden mérkőzés után elismerően nyilatkoztak ellenfeleikről; számos éles menet folytatódott baráti megmérettetésekkel versenyen kívül, melyeket nem egyszer hosszas online beszélgetések követtek.


Azonban még mielőtt mindenki visszatérne a szürke hétköznapokhoz, érdemes még egyszer utoljára munkából, iskolából, barátnőtől, baráttól hazasietni, s előkészíteni az üdítőt, a pattogatott kukoricát – az elődöntő és a döntő még csak most jön!


Mindkét rangadót élőben kísérhetik figyelemmel a rajongók; a Gamer’s TeleVision (GTV) egyszerre több mint 100 néző jelenlétét teszi lehetővé. A Kings Of The Hill csapat tagja, Mayday pedig élőben közvetíti közkedvelt, könnyed stílusban az eseményeket.

Az első három helyezett az Asus, a Komel Kft., a Multimédia Magyarország Kft. ajándékait viheti majd haza. Különdíjakat a Kelly-Tech Kft., médiapartnerünk, a Prohardver Kft. és a szervezők biztosítanak. További szponzoraink az Insite Kft., akinek a bivalyerős szervert köszönhetjük, a Sowah Hungary Kft. és a Mycom Kft.

Információk a meccsekről és egyéb tudnivalók a KOTH honlapján találhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés