Hirdetés

Piacon a legújabb GPU-kkal is kompatibilis Arctic Accelero Twin Turbo II hűtő

A 217 x 122 x 53 mm-es méretekkel rendelkező Accelero Twin Turbo II grafikus kártya hűtőn két darab 92 mm-es Arctic ventilátor dolgozik, melynek a PWM szabályozástól függően 1000-2000 rpm fordulatszám tartományban működnek, légszállításuk pedig maximum 54 cfm, azaz 92 m³/h. A légkavarók alatt 35 darab alumínium lamella és öt darab réz hővezető cső található.

A GPU-ra illeszkedő felületre a gyártó továbbra is az MX-4 hővezető pasztát adja előre felvitt állapotban, míg a kiegészítő memória és a tápellátó áramkörök hűtéséért felelős bordákhoz a legújabb, G-1 névre hallgató hővezető ragasztót mellékeli. Ez utóbbi garantálja, hogy a bordák nem fognak idő előtt a hőterhelés és hőingadozás hatására lepotyogni, emellett pedig a lehető legjobb hővezető képességet biztosítja, miközben könnyen eltávolítható marad, ha valamilyen oknál fogva erre kerülne a sor.

Az Arctic legújabb hűtője természetesen AMD és NVIDIA típusokkal egyaránt használható, a teljes kompatibilitási lista a vállalat honlapján található. Az Arctic Accelero Twin Turbo II VGA hűtő ára adó nélkül 63,32 dollár, vagy mintegy 44,54 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés