Hirdetés

Archos - új multimédia-lejátszó

Az Archos Gmini 120 szolgáltatásait tekintve - nevével ellentétben - nem egy mini, hanem maxi termék. A 110x76x25 mm méretű készülék alig nagyobb az Apple iPod-jánál és belefért még egy 20 GB-os merevlemez is. Ehhez társul a 2,5 colos - szürke színárnyalatú - LCD-kijelző, amelyen a számok információi (dal címe, hossza, előadó neve stb.) jelennek meg. Itt állíthatjuk be az equalizert is és mellette ott találhatók az eszközt irányító gombok is.


Forrás: www.golem.de

A Gmini 120 súlya mindössze 244 gramm. A navigációs- és a kereső funkciókat használhatjuk albumnév, előadó és számcím alapján való keresésre is. A beépített merevlemezen tárolt adatokat törölhetjük, átnevezhetjük, mozgathatjuk és átmásolhatjuk más eszközre, akár egy számítógépre is. Mivel az USB 2.0 csatlakozás adott, ezért ez utóbbi nem okozhat problémát. Az integrált mono mikrofon segítségével akár diktafonként is alkalmazhatjuk a Gmini 120-t.

A készülék le tudja játszani az MP3 és a WMA formátumú fájlokat is, jár hozzá egy memóriakártya-olvasó, amellyel oda-vissza másolhatjuk az adatokat. A "kütyü"-höz adják a MadWaves Interactive Music Composer nevű MP3-szerkesztő- és mixerszoftvert. Egy csatlakoztatható rádió is tartozik mindehhez, melyhez távirányítót is kapunk. A rádióból felvett felvételeket szintén hozzá keverhetjük a mixünkhöz. A másik mellékelt alkalmazás a Music Match, ez pedig MP3-as fájlokká tudja konvertálni a CD lemezeink anyagát. A Gmini 120 operációs rendszerét firmware-frissítéssel aktualizálhatjuk. A Cyberport.de nevű német online kereskedőház oldalán egyébként az Archos termékét 350 euróért már árulják.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés