Hirdetés

Apró módosítások az AMD játékdömpingjében

A Raise the Game program kompatibilitási listájához hozzáadott, a játékok sorából pedig elvett egy-egy szereplőt az AMD.

Két hete adtunk hírt arról, hogy az AMD frissítette Raise the Game nevű játékakcióját, melynek keretein belül új hardver vásárlásakor egy vagy több új játék, illetve 3 hónapos Xbox Game Pass for PC előfizetés ütheti a markunkat. Az AMD most némileg módosított az ajánlaton, így az akkori leírást az alábbiakkal egészítenénk ki:


[+]

A program legnagyobb része változatlan, ám a korábbi felálláshoz képest előrelépés, hogy a Radeon RX 5600 XT esetében már nem csak a 3 hónapos Game Pass for PC előfizetés az ajándék, hanem a Monster Hunter World: Iceborne Master Edition és a Resident Evil 3 játékok is járnak az asztali és a mobil verzió vásárlóinak.

Üröm az örömben, hogy a Warcraft III: Reforged viszont már nem a program része, így aki ezt az ajándékot figyelembe véve szándékozott valamelyik RX 5500 modell mellett dönteni, annak érdemes újra számolni a költségvetést, hogy a kártya árán felül belefér-e még a kiszemelt játék is.

Az akció egyéb részei változatlanok, vagyis ahogy eddig, úgy az ajándékok a külön vásárolt grafikus kártyák mellett az OEM verziók esetében is érvényesek, így ha a fent említett modellek valamelyikével ellátott, előre összeszerelt PC vagy notebook vásárlása mellett döntünk, akkor is jogosultak leszünk a szoftverekre. Az akció 2020. április 25-éig, illetve a készlet erejéig tart, a résztvevő forgalmazók listája az alábbi linken érhető el. Persze előfordulható, hogy más üzletek vagy webáruházak is biztosítják az ajándékokat, erre érdemes rákérdezni vásárlás előtt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés