Hirdetés

Apró külső SSD jelent meg a Buffalo palettáján

Csinosra és igen kis méretűre sikeredett a Buffalo új adattárolója, kár, hogy csak Japánban lesz megvásárolható.

Az SSD-PSMU3 modellben a Buffalo új külső adattárolóját tisztelhetjük, mely nem teljesítményével, inkább apró méretével igyekszik felhívni magára a figyelmet a vásárlók között. A mindössze 59,6 x 33 x 9,5 milliméteres, a mérlegen 15 grammot nyomó külső SSD kék, pink és fehér színekben érhető el, a külső pedig nem csak mutatós, de ellenálló is, a burkolat ugyanis megfelel a MIL-STD-810G 516.6-os katonai szabványnak, vagyis a vibráció mellett az 1,2 méteres magasságból történő leejtés ellen is védve van.


[+]

A meghajtó 120, 240, 480 és 960 GB-os verziókban kerül piacra, az USB 3.2 Gen1 Micro-B csatlakozón keresztül pedig a gyártó állítása szerint legfeljebb 430 MB/s-os adatátviteli sebesség érhető el. A centis vezeték másik fele hagyományos USB Type-A, a csomagban pedig a kábel mellett találunk még egy USB Type-A – Type-C átalakítót is. Az SSD-hez jár a 256 bites AES titkosításra alapuló SecureLock Mobile2 szoftver is, továbbá a meghajtó monitorozásához szükséges S.M.A.R.T technológiát és a vállalat saját Mimamori Signal programját is megkapjuk.


[+]

Az SSD-PSMU3 egyelőre csak Japánban elérhető, a 120 GB-os modellért 54 dollárnak megfelelő helyi valutát kérnek el, az esetleges nemzetközi piacra kerülés pedig valószínűleg nincs tervben.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés