Hirdetés

Áprilisban sem maradunk GeForce driver nélkül

Az NVIDIA ismét frissítette a GeForce kártyákhoz készült driverét, mely a Windows 7, Vista és XP operációs rendszereket támogatja. A 197.45-ös verziójú drivert a GeForce 6, 7, 8, 9, valamint az Ion, és a 100, a 200 illetve a 300 szériás termékekkel rendelkező felhasználók telepíthetik, emellett az illesztőprogram tartalmazza az elérhető legfrissebb, 9.10.0129-es verziójú PhysX eszközillesztőt is.

A meghajtó főleg az Adobe Creative Suite 5 programhoz készült, ami természetesen képes kihasználni a grafikus processzor erejét, ám a vReveal néven futó videoszerkesztő esetében is tartogat újításokat, ugyanis mostantól lehetőség van HD felbontásba menteni. A rendszerprogramozók a felmerült hibák javítására is szántak némi időt, így az új driver nem fog rendellenesen működni a Media Player Classic program futtatásakor.

Az eszközillesztő telepítése után várható változások pontos listáját az alábbi dokumentáció tartalmazza, míg maga a meghajtó – a megfelelő adatokat megadva – letölthető az NVIDIA szerveréről. A driver még nem támogatja az új generációs GeForce kártyákat, ám ezekhez szintén elérhető egy WHQL verzió a vállalat weboldalán.

Előzmények

Hirdetés