Hirdetés

APC: új vállalati szünetmentes

Az American Power Conversion (APC) kibővítette szünetmentes tápegységeinek rackszekrénybe szerelhető vagy torony változatú, kettős konverziós online Smart-UPS RT családját. A Smart-UPS RT 7500 VA-es és a 10000 VA-es modellek védelmet biztosítanak leállások esetén a vállalatok számítógépei és szerverei, a telekommunikációs rendszerek, valamint az ipari és orvosi berendezések számára.

Mindkét berendezés beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a felhasználó akár üzem közben is kicserélhet. A Smart-UPS RT termékcsalád valamennyi tagjához tetszés szerinti számú külső akkumulátorcsomag csatlakoztatható a kívánt áthidalási idő biztosítására. Az akkumulátorszekrények – a szünetmentes tápegységhez hasonlóan – elhelyezhetőek a rackben vagy akár különálló toronyként is telepíthetők. A 6U magas Smart-UPS RT 7500 és. 10000 VA táplálható egyfázisú és háromfázisú rendszerről egyaránt.

Az 1000-5000 VA közötti Smart-UPS RT berendezések alaptartozéka az APC PowerChute Business Edition szoftvere. Ennek segítségével lehetőség nyílik a berendezések Smart-Slot kártyák révén történő menedzselésére. Az 5000-10000 VA közötti Smart-UPS RT termékeknek alaptartozéka egy beépített webes/SNMP alapú felügyeleti kártya.

Hirdetés