Hirdetés

Nagy és ívelt, munkára szánt monitorral rukkol elő az AOC

A CU34P3CV 21:9 képarányú VA panelt kapott, továbbá az integrált hangrendszer sem hiányzik belőle.

Az AOC a jelek szerint idén sem lassít a tempón monitorfronton, és a magasabb kategóriás, nagyobb tudású termékek csoportját sem hanyagolja el, a cég ugyanis tudatta, hogy hamarosan piacra dob egy ilyen terméket. Ez a CU34P3CV típusjelzésű eszköz, amelynek fejlesztése során kiemelt figyelmet szenteltek azok igényeinek kielégítésére, akik munkára, irodai használatra keresnek monitort.

AOC CU34P3CV
AOC CU34P3CV [+]

A modell kapott egy KVM kapcsolót, emellett tartalmazza a kép-a-képben (Picture-in-Picture, PiP), illetve kép-a-kép-mellett (Picture-by-Picture, PbP) funkciókat. A tervezők ellátták két darab, egyenként 5 wattos rejtett hangsugárzóval is, ami igen jól jöhet, ha nincs a közelben külső hangrendszer, de a fejlesztés még egy beépített mikrofonnal is rendelkezik.

Az 550 eurót, azaz mintegy 215 000 forintot kóstáló monitorba egy 34 hüvelykes, ívelt VA LED LCD panel került. A görbület mértéke 1500R, azaz olyan, mintha egy 1500 mm sugarú kör ívéből vágták volna ki a készülékházat. A hivatalos specifikációk értelmében a maximális fénysűrűség 300 cd/m², a legnagyobb natív kontraszt 3000:1, a képfrissítési ráta 48-100 Hz közé eshet, a válaszidő pedig 4 ezredmásodperc (GTG). Az állványon 15 centiméteres tartományban mozgatható a képernyő, amely dönthető, forgatható, viszont pivot módban az eszköz nem használható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés