Hirdetés

Játékosok igényeire szabott friss AOC Agon monitorok érkeznek

Két új monitorral frissítette kijelzőkínálatát az AOC, méghozzá a friss, játékosoknak szánt, ívelt kialakítású kijelzőkkel debütáló Agon CX sorozatban. Az egyik újdonság a 27 hüvelykes, Full HD-s AG272FCX, a másik pedig a 31,5 hüvelykes, WQHD (2560x1440) felbontásra képes AG322QCX, melyek közös pontja a nagy betekintési szögű, 2000:1 kontrasztarányra képes VA panel és a 144 hertzes frissítés. Mindez 48-144 hertzes tartományban működő AMD FreeSync technológiával, alacsony bemeneti késleltetéssel és 300 cd/m² maximális fénysűrűségű, villogásmentes LED-es háttérvilágítással párosítva.


[+]

A külső megjelenés a méretet leszámítva egyforma: "három oldalon keret nélküli" dizájn, fényes fekete ház egy kis vörössel megbolondítva. Szériafelszereltség a minden irányban állítható háromlábú állvány, mely lecserélhető VESA falikonzolra, a hordfogyantyú és a kihajtható fejhallgató akasztó. Ugyanez elmondható a két DisplayPort, a HDMI és VGA bemenetekről, valamint az USB 3.0-s hubról. Újdonság, hogy a kijelzőkhöz jár az úgynevezett QuickSwitch vezérlő, amit nevezhetünk távirányítónak is, aminek segítségével kényelmesen át lehet módosítani a beállításokon és váltani az elkészített profilok között, melyek között előre beprogramozott játékos és személyre szabható képi üzemmódok is akadnak.


[+]

Az AOC AGON AG322QCX és az AOC AGON AG272FCX monitorok 2017. májusától lesznek elérhetők, a két modell ajánlott fogyasztói ára 599 euró és 449 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés