Hirdetés

Antec Three Hundred Two midi ház mini igényekhez

Az Antec Three Hundred nevű háza már négy éve a piacon van, ezért joggal gondolhatták, hogy itt az ideje egy kis vérfrissítésnek, így a gyártó a napokban útnak indította az utódot, a Three Hundred Two midi házat. Első ránézésre a rokonság letagadhatatlan, az előlapja, különösen az I/O panel szinte megszólalásig ugyanúgy fest, egyedül a széleken futó műanyag elem kapott egy kis ívet. Az előlap jelentős része perforált kialakítású, hogy az előre opcionálisan beszerelhető 120 mm-es ventilátorok akadálytalanul tudjanak lélegezni. E fölött 3 x 5,25”-es meghajtóhely tornyosul, végül az előlapi kivezetések zárják a sort, ahol az elődhöz képest a két USB port 3.0 szabványúra gyorsult.

Beltere már lényegesen több fejlődést mutat, de a festetlen, fémszínű alkatrészek is arra utalnak, hogy jelen esetben is egy alacsonyabb kategóriás házzal van dolgunk, ezt egyébként 6,9 kg-os tömege is jelzi. A fix merevlemez keret összesen 6 x 3,5”-es meghajtó rögzítését teszi lehetővé, ezen kívül 2 x 2,5”-es adattárolónak alakítottak ki dedikált felfogatási pontokat. Az alaplaptálca szerelőablakot és kábel bujtató réseket is kapott, valamint a tálca mögött 3 cm hely van, ide bőven be lehet gyömöszölni a mindenféle vezetékeket.

A hűtésről gyárilag egy hátsó 120 mm-es és egy felső 140 mm-es ventilátor gondoskodik, ezek fordulatszáma külön-külön, egy kétállású kapcsolóval szabályozható. Ezen kívül elöl és kétoldalt további 4 x 120 mm-es légkavaróval növelhető a huzat. A táp és az előlap könnyen eltávolítható, mosható porszűrőt kapott, valamint a ház tetején vízhűtés előkészítés is található. A nem kivehető merevlemez keret miatt videokártyából maximum 318 mm hosszú illeszthető a konfigurációba.

Az Antec Three Hundred Two midi ház vételára 79,95 dollár.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés