Hirdetés

Antec minitorony érkezett a 20 000 forintos határra

A tajvani vállalat újdonsága egészen összeszedett ajánlatnak tűnik.

Az Antec legújabb háza az alsó-középkategóriába érkezik és a Draco 10 nevet viseli, s ahogy az manapság oly gyakori, kétkamrás belterére egy 4 mm vastagságú edzett üveg oldallap enged rálátást. Az átlósan futó ARGB csíkkal feldobott fronton tekintélyes méretű, porszűrővel (amiből felülre és alulra ugyancsak jutott egy-egy) megtámogatott légbeömlők is vannak.


[+]

A 410 mm magas, 220 mm széles és 444 mm mély, 4 bővítőhelyes géplak Mini-ITX és microATX formátumú deszkákat tud elszállásolni, miközben 165 mm magas processzorhűtők és 360 mm hosszú videokártyák férnek el benne. 2,5 hüvelykes háttértárolóból hármat rögzíthetünk, ám ha ez nem volna elég, a kukkolóréssel ellátott tápkamrában ott figyel a szokásos, 2,5/3,5 hüvelykes, jelen esetben kivehető kombókeret kéteszközös iterációja.


[+]

A beépíthető ventilátorok száma hat, amelyekből hátulra egy 120 mm-eset gyárilag mellékelnek, de az előlap mögött, illetve felül 140 mm-es opciókban is gondolkodhatunk. A vízhűtések kedvelőinek sem kell a sarokba fordulniuk, ugyanis három radiátort lehet a vázba passzintani, és ezekből kettő 280 mm-esre nőhet. Az alaplapi tálca mögött 25, valamint 29,5 mm-es térrész van hagyva a kábelmenedzsment számára, míg a tetőlemez jobbján elterülő I/O szigeten két USB 3.0 csatlakozó és két 3,5 mm-es jack táborozott le a bekapcsoló, illetőleg a LED-eket nyösztető gomb közelében.


[+]

A kissé talán megosztó külsejű kalyiba még augusztus folyamán hozzáférhető lesz 55 eurós áron, de cirka 21 000 forintra pozicionálva már hazai viszonylatban is kiszúrtuk egy-két helyen rendelhető termékként.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés